Τα Νέα μας

Νέα & Ανακοινώσεις

Δείτε τα νέα & τις ανακοινώσεις της εταιρείας MPM Logistics.

Νεα Συνεργασία της MPM με την εταιρεία ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ

Η MPM Logistics ανέλαβε υπηρεσίες διανομής των προϊόντων της εταιρείας Leontiadis Family.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ
Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ο παππούς και η γιαγιά Λεοντιάδη ξεκινούν να δραστηριοποιούνται στην παρασκευή της παραδοσιακής ελληνικής πίτας για σουβλάκι.

Το 2018 δημιουργήθηκαν νέοι χώροι Logistic κατάψυξης, συντήρησης και ξηρού φορτίου για την κάλυψη της αυξανόµενης ζήτησης των προϊόντων Leontiadis Family.

Με τη συνεργασία αυτή η MPM Logistics ενισχύει το πελατολόγιό της στον τομέα των τροφίμων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ MPM NORTH

Δεκέμβριος 2020

Λίγο πριν το τέλος του 2020, δημιουργήθηκε η MPM North, για να καλύψει τις ανάγκες της αποθήκευσης και του logistics, παρέχοντας υπηρεσίες logistics, αποθήκευσης και διαχείρισης εμπορευμάτων με επαγγελματισμό και συνέπεια.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ MPM LOGISTICS ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Μάρτιος 2020

Νέα συμφωνία συνεργασίας ανακοινώνει η MPM Logistics στον τομέα του τροφίμου με την ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.

Το έργο αφορά την αποθήκευση και την διανομή των προϊόντων της ΙΩΝΙΚΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα, σε συνθήκες ψύξης ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Οι συνθήκες διανομής με φορτηγά ψυγεία, άρτια εξοπλισμένα με διπλά ψυκτικά μηχανήματα και με ηλεκτρονικό καταγραφικό θερμοκρασίας τελευταίας τεχνολογίας, συνετλούν στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της ΙΩΝΙΚΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ.

Η MPM LOGISTICS αναλαμβάνει τη διανομή των ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΣΣΙΑΣ

Νοέμβριος 2019

Η εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ που δραστηριοποιείται στον κλάδο της αλλαντοβιομηχανίας από το 1900, εμπιστεύθηκε την εταιρεία μας MPM Logistics για τη διανομή των προϊόντων της σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

Η επιλογή της MPM Logistics από την εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ έγινε κάτω από αυστηρά κριτήρια, για την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων στη διανομή.

Στόχος της MPM Logistics αποτελεί πάντα η προσφορά υπηρεσιών στους πελάτες της, στο καλύτερο δυνατό κόστος αλλά με την μέγιστη αποτελεσματικότητα.